Om oss

 

eigercorp_webphoto_001.jpg

1808447ppsmwxalalu4v4z.jpg

Eiger-fjellet-001.jpg

 

 

 

 

Eiger Corporate AS er et uavhengig rådgivningsselskap som bistår eiere med oppkjøp, fusjon og salgsprosesser av virksomheter.

VÅRE VERDIER

«Profesjonell, løsningsorientert, lidenskapelig»
Vi har over 15 års erfaring med fusjon/fisjon, kjøp og salg av virksomheter, og annen vekststrategi.

Vår lidenskap for faget gjør at vi alltid er interessert i å vite mest mulig om bransjen vi arbeider med. Samtidig verdsetter vi integritet og tør å være ærlige. Vi jobber med løsninger vi har tro på.

For å vite mer om hva vi kan gjøre for din virksomhet, kontakt oss for et uforpliktende møte.

Les mer om våre rådgivere »

VÅR ROLLE
Partnersøk / Kjøp & Salg / Verdivurdering / MBO / Fusjon / Due Diligence / Generasjonsskifte

- Fremme klientens interesser i prosessen
- Bidra til at daglig drift blir minst mulig forstyrret
- Være buffer i forhandlinger
- Opprettholde god stemning mellom partene
- Hjelpe med å unngå fallgruver
- Korrekt beregning av arbeidskapital og andre balanseposter
- Legge til rette for Due Diligence
- Fjerne forkus fra det uvesentlige
- Avtaleforslag med eventuelle earn-out modeller, garantier osv.

Vi vektlegger diskresjon, grundighet og best mulig resultat for våre klienter. Våre rådgivere har bred erfaring fra handel, industri, konsulentvirksomhet og finansbransjen som eiere, styremedlemmer og ansatte. Erfaringsbakgrunnen har gitt oss god forståelse for de operasjonelle og finansielle sidene ved gjennomføringen av en transaksjon.
Les mer om din bransje »

Eiger Coporate AS er assosiert medlem av Norsk Venturekapitalforening. Vi samarbeider også internasjonalt med andre M&A selskaper. I tillegg har vi knyttet til oss tjenesten Deal Nexus, et meget nyttig verktøy i søk etter strategiske partnere både i Norge og internasjonalt.

OM FJELLET
Eiger regnes av mange for å være den siste store klatreutfordringen i de sveitsiske alper. Nordveggen ble ikke klatret til topps før så sent som i 1938. Den gang brukte et lag på fire mann, tre dager på de 1.800 høydemeterne fra foten av fjellet like ved Grindelwald, ikke langt fra alpinstedet Wengen. Dagens rekord opp nordveggen (2011) lyder på 2 timer, 47 minutter og 33 sekunder.

Navnet Eiger tjener som en metafor for at du kommer raskt til målet hvis du er godt forberedt. Tar du riktige forholdsregler går du også klar av ulike risiki, i den alpine verden såvel som i den forretningsmessige. I Eiger Corporate AS tar vi mål av oss å tilby våre klienter en rask og trygg reise til topps – samt rom for å snu i tide dersom forutsetningene endres vesentlig underveis. Les mer på Wikipedia »