Oil Field Services (OFS)

Olje og gass – fremdeles norges viktigste industri

Bransjen opplever vanskelige tider med dagens lave oljepris. Men selv om ting er vanskelig nå, er det viktig å fremheve at industrien har, og vil ha en stor betydning for Norge i mange år fremover. Eksempelvis er man igang med utbyggingen av Johan Sverdrup, som er blant de fem største oljefeltene på norsk sokkel. Med forventede ressurser på 1,7 – 3,0 milliarder fat olje vil feltet være et av de viktigste industriprosjektene i Norge de neste 50 årene. Utbygging og drift av elefantfeltet vil gi inntekter og sysselsetting til nye generasjoner. Med dette kommer Innovasjon, knoppskytning, fusjoner og oppkjøp blant leverandørindustrien. 

Både store industrielle aktører og PE-fond er aktive innen M&A i SMB markedet. Les mer om andre bransjer ved salg av bedrift»

Vår kunnskap og erfaring gjør oss i stand til å hjelpe våre klienter trygt i havn i et stadig mer komplekst transaksjonsmarked. Riktig verdifastsettelse og avdekking av industrielle synergier bidrar til optimale prosesser. Kontakt våre rådgivere i dag »

KONTAKT

Alf Rasmussen
Telefon: 90 12 09 77 / 21 55 58 63
Epost: 

Referanser

Prediktor-Milestone-web