Dustin kjøper opp norske IKT Gruppen

Dustin har inngått avtale om å kjøpe norske IKT Gruppen som leverer standardiserte IT-tjenester rettet mot små og mellomstore virksomheter.

Dette er et ledd i Dustins strategi for utvide tilbudsporteføljen og styrke sin posisjon på det nordiske IT-markedet.

- IKT Gruppen har et tilbud som passer godt inn i Dustins portefølje, og som vil styrke vår posisjon for standardiserte IT-tjenester for små og mellomstore bedrifter. IKT Gruppen besitter spisskompetanse for å betjene SMB segmentet, og har en salgsmodell som har gitt svært gode resultater. Vi tror det er en modell vi ville kunne dra nytte av også i andre deler av Dustin, sier Jens Haviken, VP Services & Solutions i Dustin.

IKT Gruppen ble grunnlagt i 2013, og kjøpes fra eiergruppen, som består av majoriteten av de 10 ansatte. I regnskapsåret 2015 var selskapets omsetning ca. 18 mill NOK. Oppkjøpet anses å ha marginal innvirkning på Dustins gevinst per aksje i inneværende regnskapsår.

- Dustin er, i likhet med oss, sterke innen SMB-segmentet, og her får vi mulighet til å nå ut til en bredere kundebase. Jeg ser også frem til å kunne bringe vår salgsmodell ut i de andre markedene Dustin opererer, sier Fredrik Vetteren, adm.dir. og deleier i IKT Gruppen.

Microsoft Norge kåret nylig IKT Gruppen til «Årets SMB Partner 2016» for Norge.

Selskapet konsolideres inn i Dustin fra 30. september og vil fortsette under eget navn i en overgangsperiode. På sikt vill IKT Gruppen bli fullt ut integrert i Dustin.

Les hele pressemeldingen på MyNewsDesk »

Eiger Corporate bisto IKT Gruppen i prosessen.

Kontakt våre rådgivere i dag »